Aviatron on ilmailun kokonais­valtainen toiminnan­ohjaus­järjestelmä

Aviatron on yksi ilmailun parhaimmista toiminnanohjausjärjestelmistä lentokoulujen, ilmailukerhojen ja yksityislentäjien käyttöön. Tervetuloa ilmailun tulevaisuuteen!

Ota käyttöösi Aviatron jo tänään!

Ennenäkemätön ja kustannustehokas

Monipuoliset toiminnallisuudet yksityisen ja organisaatiotason ilmailun tarpeisiin. Monipuolinen, mukautuva ja vaivaton työkalu yksityislentämiseen, ilmailukerhoille ja opetuslaitosten käyttöön.

Pilvipalveluna kaikille laitteille

Palvelua käytetään tutulla internet-selaimella, matkapuhelimella tai tablet-laitteilla – riittää kun käytössäsi on internet-yhteys ja moderni internet-selain. Aviatron-järjestelmällä ei ole erillisiä laitteistovaatimuksia, sillä palvelu toimii Software as a Service -pilvipalveluna.

 

Tarvittavat resurssit käyttöösi

Aviatron mukautuu käyttöösi sopivaksi. Räätälöidyt palvelut ovat muotoiltavissa sinun ja organisaatiosi tarpeiden ja käyttötarkoituksen mukaan. Maksat vain käytön mukaan joustavalla kuukausilaskutuksella niistä yksityiskohtaisista toiminnallisuuksista, joita sinä tai organisaatiosi tarvitsette.

Toiminnallisuudet

Kenelle Aviatron soveltuu?

Jatkuva kehitystyö käyttäjäpalautteen perusteella

Aviatron -järjestelmää ja sen toiminnallisuuksia kehitetään ja parannetaan systemaattisesti käyttäjiltä saadun palautteen, järjestelmän mahdollistavien kykyjen ja uusien syntyneiden ideoiden perusteella.

Älykäs työkalu yksityislentäjälle ja ilmailun organisaatiolle

Digitaalinen toimintaympäristö ja etäopiskelu kasvavat vauhdilla ja haluamme olla mukana aiempaa tiiviimmin ilmailun digitaalisen toiminnanohjausjärjestelmän kehittämisessä. Aviatron helpottaa huomattavasti ilmailuorganisaation ja ilmailijan arkea.

 

Varaa oma esittelyaikasi!

Aviatron

[symboli] info@aviatron.fi
[symboli]p. 010 322 7762

About & Contact  |  Terms of Use  |  Privacy  |  Cookies