CB-IR Training

Koe lentäjänä uudenlainen vapaus ja nouse lentoon sääolosuhteiden yläpuolelle! Mittarilentokelpuutus (IR) mahdollistaa lentämisen VMC olosuhteita huonomissa keleissä, kuten pilven sisällä ja huonossa näkyvyydessä. Kelpuutus mahdollistaa laskeutumisen ILS I minimiin eli keliin, jossa näkyvys on 550 m ja minimi ratkaisukorkeus on 200 ft.

Koulutusohjelmiimme kuuluu ns. “CB-IR”. CB-IR tarkoittaa ”Competency Based Instrument Rating”. Koulutuksen periaatteisiin kuuluu, että se räätälöidään tarpeen mukaan. CB-IR:stä osa (jopa 30 h) voidaan lentää IRI(A):n kanssa ATO:n ulkopuolella. CB-IR voidaan lentää vain lentokoneilla.

CB-IR vaatimukset ovat lentoa 40 tuntia mittarilentosääntöjen mukaan ja teoriaa 80 tuntia. Teoriasta jopa 72 tuntia voidaan opiskella etänä. Teoriat ovat englanniksi. CB-IR on täysi IR, mutta ilman HPA teorioita, joten se soveltuu hyvin harratelentäjän tarpeisiin. CB-IR ei olekaan varsinaisesti kelpuutus, vaan reitti IR kelpuutukseen.

Ilmoittaudu koulutukseen

Keskustele kanssamme

Ota meihin yhteyttä – olemme täällä sinua varten ja vastaamme mielellämme sinua kiinnostaviin kysymyksiin. Henkilökuntamme on valmiina palvelemaan sinua.

FI(A)

Lennonopettaja

kelpuutus

 

 Haltijalla on oikeus antaa lennonopetusta yksityislentäjän lupakirjaa (PPL(A)) sekä yksimoottoristen lentokoneiden luokka- ja tyyppikelpuutuksia ja yölentokelpuutusta varten.

Lue lisää 

Blue Skies

kertauskoulutus

lupakirjan omaaville

 

LAPL(A) – PPL(A) lentäjille, joka sisältää luokkateorian (2h) ja kertauslennon (1h).

Lue lisää

Blue Skies ePPL

etäteoriakurssi

LAPL- ja PPL -lupakirjakelpuutuksiin soveltuva teoriakoulutus, joka tapahtuu verkko-opiskeluna sinun ajankäyttöösi soveltuvasti ja omalla tietokoneellasi.

Lue lisää

 

BSA Logo.