Ansiolentäjän lupakirja CPL(A)

Ansiolentäjän lupakirja (Commercial Pilot License CPL) oikeuttaa ilmailuun ansiotarkoituksessa. Lupakirjan (CPL) haltija voi kuljettaa matkustajia tai rahtia maksua vastaan ja toimia päällikkönä sellaisissa ilma-aluksissa, joihin lentokäsikirjan mukaan
vaaditaan vain yksi ohjaaja. Usean ohjaajan ilma-aluksissa ansiolentäjän lupakirjan haltija voi toimia perämiehenä. 
Ansiolentäjän lupakirjan koulutuskokonaisuuden opiskeluaika on 18 kk.

Pääsyvaatimukset 

Ansiolentäjän lupakirjaan tähtäävään koulutukseen ei voi osallistua ilman aiempaa pohjakokemusta. Pääsyvaatimuksena on PPL(A) yksityislentäjän lupakirja ja riittävä määrä kokemusta. Jos opiskelijalla on jo suoritettuna lentolupakirjoja, arvioimme mahdollisen hyvityksen tapauskohtaisesti. 

Ilmoittaudu koulutukseen

Keskustele kanssamme

Ota meihin yhteyttä – olemme täällä sinua varten ja vastaamme mielellämme sinua kiinnostaviin kysymyksiin. Henkilökuntamme on valmiina palvelemaan sinua.

FI(A)

Lennonopettaja

kelpuutus

 

Haltijalla on oikeus antaa lennonopetusta yksityislentäjän lupakirjaa (PPL(A)) sekä yksimoottoristen lentokoneiden luokka- ja tyyppikelpuutuksia ja yölentokelpuutusta varten.

Lue lisää 

Blue Skies

kertauskoulutus

lupakirjan omaaville

Kertauskoulutus sisältää luokkateorian (2h) ja kertauslennon (1h). Koulutus soveltuu LAPL(A) – PPL(A) lentäjille.

Lue lisää

Blue Skies ePPL

etäteoriakurssi

LAPL- ja PPL -lupakirjakelpuutuksiin soveltuva teoriakoulutus, joka tapahtuu verkko-opiskeluna sinun ajankäyttöösi soveltuvasti ja omalla tietokoneellasi.

Lue lisää

 

BSA Logo.