Yölentokelpuutus NF(A)

.Lentääkseen yöllä lentäjän on omattava yölentokelpuutus NF (Night Flying). Yölentäminen on mielenkiintoista ja hauskaa, mutta myös haastavampaa kuin päivällä. Yölentokoulutuksen tarkoitus onkin valmentaa lentäjää pimeässä lentämisen haasteisiin. Yölentokurssin aloitusvaatimuksena on LAPL(A)- tai PPL(A)-lupakirja.

Teoriakoulutus

 

Yölentokelpuutusta varten Blue Skies Aviation Oy:ssä annetaan teoriakoulutusta kuusi tuntia (60 min/tunti). Tunneilla käsitellään päivällä ja yöllä lentämisen eroja, keskittyen ihmisen suorituskykyyn kohdistuviin haasteisiin, lentokoneen ja lentokentän teknisiin vaatimuksiin, sekä ilmailulainsäädäntöön. Teoriakoulutuksen voi suorittaa etänä.

Lentokoulutus

 

Yölennoilla harjoitellaan lentokoneen peruskäsittelyä, suunnistusta ja laskuja. Kurssin lopuksi suoritetaan viisi laskua yksin, opettajan valvoessa maasta käsin. Tavoitteena on luoda turvallisen toiminnan perusta, josta on hyvä lähteä kartuttamaan kokemusta. Kurssin vähimmäiskesto on viisi tuntia lento-aikaa. Yölentokoulutuksen aloitusvaatimuksena on yö-teoriakurssin hyväksytty suorittaminen.

Ilmoittaudu koulutukseen

Keskustele kanssamme

Ota meihin yhteyttä – olemme täällä sinua varten ja vastaamme mielellämme sinua kiinnostaviin kysymyksiin. Henkilökuntamme on valmiina palvelemaan sinua.

CB-IR

Training

Mahdollistaa lentämisen VMC olosuhteita huonomissa keleissä, kuten pilven sisällä ja huonossa näkyvyydessä.

Lue lisää

Vesilento-

kelpuutus

SEP(sea)

Oikeuttaa toimimaan päällikkönä yksimoottorisissa mäntämoottorikäyttöisissä vesilentokoneissa.

Lue lisää

Ansiolentäjän

lupakirja CPL(A)

 

Ansiolentäjän lupakirja (Commercial Pilot License CPL) oikeuttaa ilmailuun ansiotarkoituksessa.

Lue lisää

BSA Logo.