Aviatron-järjestelmä siirtyy Blue Skies Aviation Oy:n omistukseen

Blue Skies Aviation Oy on ostanut Tucom Oy:ltä kaikki oikeudet Aviatron-järjestelmään. Blue Skies Aviation Oy on Pekka Kauppisen ja Antti Kääriäisen 2009 perustama yleisilmailun tarpeisiin erikoistunut lentokoulu. Blue Skies Aviation Oy täyttää Euroopan lentoturvallisuusviraston EASA:n vaatimukset ja lentokoululla on Traficomin ATO- lentokouluorganisaatiohyväksyntä. Päätoimipiste sijaitsee Lahti-Vesivehmaan lentopaikalla Asikkalassa.

Tucom Oy on Samuli Virtasen 2012 perustama ohjelmistokehitys- ja konsultointiyritys. Tucom on yhdessä mm. Blue Skies Aviation Oy:n kanssa kehittänyt Aviatronista yhden parhaimmista lentokoulutuksen ERP-järjestelmistä. Kaupan yhteydessä Samuli Virtasesta tulee osaomistaja Blue Skies Aviation Oy:ssä ja hän jatkaa Aviatron järjestelmän kehittämistä. Blue Skies Aviation tulee jatkossa kehittämään Aviatron-järjestelmästä entistä monipuolisemman ja tehokkaamman työkalun lentokoulutuksen ja ilmailun tarpeisiin. Digitaalinen toimintaympäristö ja etäopiskelu kasvaa vauhdilla ja haluamme olla mukana aiempaa tiiviimmin tässä liiketoiminnassa.

Aviatron-järjestelmällä on tällä hetkellä yli 750 aktiivista käyttäjää.

Blue Skies Aviation haluaa olla voimakkaasti kasvava toimialan haastaja, jossa on rautaisen ammattitaidon omaava porukka, valtava innostus muuttaa toimialaa ja erittäin vahva tahto onnistua tavoitteissaan.
Lisätietoja

Tommi Matikainen
Toimitusjohtaja
Blue Skies Aviation Oy
+358 400 81 0031
Samuli Virtanen
Toimitusjohtaja
Tucom Oy
+358 44 265 6592