Blue Skies Aviation Oy on kahden ammattilentäjän vuonna 2009 perustama yleisilmailun tarpeisiin erikoistunut lentokoulu. Blue Skies Pilot Academy kehittää suomalaista ilmailua tarjoamalla korkealaatuista koulutusta kilpailukykyiseen hintaan. Tavoitteemme on kouluttaa osaavia, valveutuneita sekä hyvän ja turvallisen ilmailutavan omaavia lentäjiä toimien samalla yleisen ilmailutietämyksen ja turvallisuuskulttuurin edistäjinä.

Koulutamme joustavasti ympäri Suomen: Vesivehmaa, Imatra, Pyhtää, Jyväskylä, Lappeenranta, Joensuu

Koulutustoimintamme painopiste sijoittuu Asikkalassa sijaitsevan Lahti-Vesivehmaan lentopaikan yhteyteen, joka toimii myös yhtiömme kotipaikkana. Toimimme yhteistyössä eri kouluttajien kanssa myös muun muassa Joensuussa, Jyväskylässä, Imatran Immolassa ja Pyhtää-Redstonella. Blue Skies tarjoaa kevyiden ilma-alusten lupakirjaa LAPL(A) ja yksityislentäjän lupakirjaan PPL(A) tähtäävää teoria- ja lentokoulutusta, NF-yölentokoulutusta, SEP(sea)-vesilentokoulutusta sekä lupakirjan voimassaolon jatkamiseen vaadittavia SEP-koululentoja. Järjestämme myös jo lentolupakirjan omaaville toivottua täydennyskoulutusta. Esimerkkeinä voidaan mainita muun muassa tarkkuus- ja matkalentokoulutus sekä lentäminen valvotussa ja kansainvälisessä ilmatilassa. Koulutamme myös lennonopettajia FI(A) sekä luokkakelpuutuskouluttajia CRI(A) SEP(land)-, SEP(sea)- ja MEP(land)-luokkiin. Koulutus toteutetaan aina asiakkaan yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Vastuullinen

Yhteinen vastuu ympäristön kehityksestä on meille tärkeää. Tavoitteenamme on omalla toiminnallamme edistää ja kehittää ympäristöystävällisempää ilmailua Suomessa. Koulutuksessa opetamme taloudellista lentotapaa ja kiinnititämme erityisesti huomiota melun vaimennukseen niin lentomenetelmissä kuin lentoreittien valinnassa.

Innovatiivi­nen

Korkealaatuinen ja modulaarinen Blue Skiesin kehittämä lennonopetusalusta Aviatron takaa luotettavan perustuksen harrastelentäjien, ammattilentäjien ja lennonopettajien ensiluokkaiseen kouluttamiseen. Aviatron on yksi parhaista lentokoulutuksen toiminnanohjausjärjestelmistä. Digitaalinen toimintaympäristö ja etäopiskelu kasvaa vauhdilla ja haluamme olla mukana aiempaa tiiviimmin osana sitä.

Henkilö­kohtainen

Henkilökohtainen, välitön ja joustava palvelumme takaavat laadukkaan koulutuksen ja toimivan perustan ilmailun harrastamiselle. Toteutamme koulutuksen yksilöllisten toiveiden mukaan aikataulujasi ja tavoitteitasi kuunnellen. Lentokoulutuspaikka muotoutuu myös sinun tarpeitasi kuunnellen. Henkilökuntamme on valmiina palvelemaan sinua silloin, kun sinulle sopii.