Blue Skies Pilot Academy

Aika toteuttaa haaveesi

Kilpailukykyiset ja edulliset hinnat

Suomen laajin koulutusvalikoima

Opiskele missä ja milloin tahansa

Edelläkävijä

Blue Skies Aviation Oy on kahden ammattilentäjän vuonna 2009 perustama yleisilmailun tarpeisiin erikoistunut lentokoulu. Blue Skies on perustettu kehittämään suomalaista ilmailua tarjoamalla korkealaatuista koulutusta kilpailukykyiseen hintaan. Tavoitteemme on kouluttaa osaavia, valveutuneita sekä hyvän ja turvallisen ilmailutavan omaavia lentäjiä, toimien samalla yleisen ilmailutietämyksen ja turvallisuuskulttuurin edistäjinä. Koulutustoiminnan painopiste sijoittuu Asikkalassa sijaitsevan Lahti-Vesivehmaan lentopaikan yhteyteen, joka toimii myös yhtiömme kotipaikkana. Toimimme yhteistyössä eri kouluttajien kanssa myös muun muassa Joensuussa, Jyväskylässä, Immolassa ja Pyhtää-Redstonella. Blue Skies tarjoaa kevyiden ilma-alusten lupakirjaa LAPL(A) ja yksityislentäjän lupakirjaan PPL(A) tähtäävää teoria- ja lentokoulutusta, NF-yölentokoulutusta, SEP(sea)-vesilentokoulutusta sekä lupakirjan voimassaolon jatkamiseen vaadittavia SEP-koululentoja. Järjestämme myös jo lentolupakirjan omaaville toivottua täydennyskoulutusta. Esimerkkeinä voidaan mainita mm. tarkkuus- ja matkalentokoulutus sekä lentäminen valvotussa ja kansainvälisessä ilmatilassa. Koulutamme myös lennonopettajia FI(A) sekä luokkakelpuutuskouluttajia CRI(A) SEP(land)-, SEP(sea)- ja MEP(land)-luokkiin. Koulutus toteutetaan asiakkaan yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Vastuullinen

Yhteinen vastuu ympäristönkehityksestä on meille merkittävää. Tavoitteenamme on omalla toiminnallamme edistää ja kehittää ympäristö-ystävällisempää ilmailua Suomessa. Koulutuksessa opetamme taloudellista lentotapaa ja kiinnititämme erityisesti huomiota melun vaimennukseen niin lentomenetelmissä kuin lentoreittien valinnassa.

Innovatiivinen kehittäjä

Korkealaatuinen ja modulaarinen Blue Skiesin kehittämä lennonopetusalusta Aviatron takaa luotettavan perustuksen harrastelentäjien, ammattilentäjien, taitolentäjien ja lennonopettajien ensiluokkaiseen kouluttamiseen. Tucom on yhdessä Blue Skies Aviation Oy:n kanssa kehittänyt Aviatronista yhden parhaimmista lentokoulutuksen ERP-järjestelmistä. Blue Skies Aviation tulee jatkossa kehittämään Aviatron-järjestelmästä entistä monipuolisemman ja tehokkaamman työkalun lentokoulutuksen ja ilmailun tarpeisiin. Digitaalinen toimintaympäristö ja etäopiskelu kasvaa vauhdilla ja haluamme olla mukana aiempaa tiiviimmin tässä liiketoiminnassa. Aviatron-järjestelmällä on tällä hetkellä yli 750 aktiivista käyttäjää.

Henkilökohtainen

Henkilökohtainen, välitön ja joustava palvelumme takaavat aidon yhteyden ja toimivan perustan ilmailun harrastamiselle. Toteutamme koulutuksen yksilöllisten toiveiden mukaan aikataulujasi ja tavoitteitasi kuunnellen. Lentokoulutuspaikka muotoutuu myös sinun tarpeitasi kuunnellen. Ota meihin yhteyttä asiassa kuin asiassa – olemme sinua varten ja vastaamme mielellämme sinua kiinnostaviin kysymyksiin. Henkilökuntamme on valmiina palvelemaan sinua silloin, kun sinulle sopii.

Kehitämme osaamistasi lentäjänä

Meillä voit opiskella yksityislentäjän lupakirjan (PPL) ja kevyiden lentokoneiden lupakirjan (LAPL) lisäksi muitakin kursseja. Koulutustarjonnastamme löydät muun muassa erilaisia lennonopettajakelpuutuksia, kuten FI(A) ja CRI(A) maa- ja vesikoneita varten sekä vesilentokelpuutuksen. Tutustu tarjontaamme ja kysy henkilöstöltämme lisää!

Henkilökunta

Pekka Kauppinen
Koulutuspäällikkö
Koulutukset ja myynti
010 322 7762
pekka.kauppinen@blueskies.fi

Tommi Matikainen
Toimitusjohtaja, Accountable Manager
Koulutukset Immola
Aviatron myynti
+358 40 081 0031
tommi.matikainen@blueskies.fi

Leo Salo
Safety and Compliance Manager
+358 44 239 2731
leo.salo@blueskies.fi

 

Maarit Pihl
Lennonopettaja
Koulutukset Helsinki, Pyhtää
+358 50 587 0939

Jani Pihl
Lennonopettaja
Koulutukset Helsinki, Pyhtää
+358 44 284 6759

 

Veli-Pekka Ranki
Lennonopettaja
+358 40 063 9256

 

Peter Lord
Lennonopettaja, Jyväskylä
+358 45 670 3670

Samuli Virtanen
Head of Business Technology
+358 44 2656 592
samuli.virtanen@blueskies.fi

Sinun palautteesi on meille tärkeä

Yksityislentäjän

lupakirja PPL(A)

 

Kevyiden ilma-

alusten lupakirja

LAPL(A) 

Ansiolentäjän lupakirja CPL(A)

 

Yhteydenottopyyntö

BSA Logo.