Aviatron on kokonais­valtainen toiminnan­ohjaus­järjestelmä

Blue Skies Aviation on kehittänyt Aviatronista yhden ilmailun parhaimmista toiminnanohjausjärjestelmistä lentokoulujen, ilmailukerhojen ja yksityislentäjien käyttöön.

Tervetuloa ilmailun tulevaisuuteen!

Ennenäkemätön & kustannustehokas

Olemme koonneet monipuoliset toiminnallisuudet yksityisen ja organisaatiotason ilmailun tarpeisiin. Monipuolinen, mukautuva ja vaivaton työkalu yksityislentämiseen, ilmailukerhoille ja opetuslaitosten käyttöön.

SaaS-pilvipalveluna

Aviatron -järjestelmällä ei ole erillisiä laitteistovaatimuksia, sillä palvelu toimii Software as a Service -pilvipalveluna. Palvelua käytetään tutulla internet-selaimella, matkapuhelimella tai tablet-laitteilla – riittää kun käytössäsi on internet-yhteys ja moderni internet-selain.

 

Vain halutut resurssit käyttöösi

Aviatron mukautuu käyttöösi sopivaksi. Räätälöidyt palvelut ovat muotoiltavissa sinun ja organisaatiosi tarpeiden ja käyttötarkoituksen mukaan. Maksat vain käytön mukaan joustavalla kuukausilaskutuksella niistä yksityiskohtaisista toiminnallisuuksista, joita sinä tai organisaatiosi tarvitsette.

Toiminnallisuudet

Kenelle Aviatron soveltuu?

Aviatronin huippukyvykkyys jatkaa non-stop-kehitystä

Aviatron -sovelluskokonaisuus on tällä hetkellä laajan kehitystyön alla. Uudistamme Aviatron -järjestelmän verkkoselainversiota. Uusi versio tarjoaa järjestelmän käytölle uuden, mobiiliin ja tablet-laitteille paremmin skaalautuvan nykyaikaisen käyttöliittymän. Kehitystyömme kohdistuu myös mobiiliapplikaatioihin. Julkaisemme lähiaikoina natiivit mobiilisovellukset Android- ja Apple-laitteille. Aviatron -järjestelmää ja sen toiminnallisuuksia kehitetään ja parannetaan systemaattisesti käyttäjiltä saadun palautteen, järjestelmän mahdollistavien kykyjen ja uusien syntyneiden ideoiden perusteella.

Älykäs työkalu yksityislentäjälle ja ilmailun organisaatiolle

Digitaalinen toimintaympäristö ja etäopiskelu kasvavat vauhdilla ja haluamme olla mukana aiempaa tiiviimmin ilmailun digitaalisen toiminnanohjausjärjestelmän kehittämisessä. Aviatron helpottaa huomattavasti ilmailuorganisaation ja ilmailijan arkea.

 

Ota käyttöösi Aviatron jo tänään!