Laivastomme palvelee sinua

CESSNA 150

Cessna 150 on maailman eniten peruslentokoulutuksessa käytetty ja maailman neljänneksi eniten valmistettu konetyyppi. Koneita on valmistettu yhteensä 23 949 kappaletta. Kaksipaikkainen C150 on suunniteltu erityisesti peruslentokoulutukseen ja yksityisilmailuun.

CESSNA 150 ROTAX

Blue Skies Aviation Oy on EASA STC:n haltija Cessna 150 Rotax muunnokselle. Tällä STC:llä Cessna 150 on tuotu tälle vuosituhannelle. Uusi moottoriasennus mahdollistaa ympäristöystävällisemmän lentämisen unohtamatta alentuneita käyttökustannuksia  ja parantunutta suorituskykyä.

PIPER 140 CHEROKEE

Piper 140 Cherokee on Cherokee-malliston lentokoulutusta varten suunniteltu versio. Alun perin se oli kaksipaikkainen, mutta uuden tehokkaamman 150 hv moottorin myötä mallia alettiin rakentaa nelipaikkaisena. Siksi se soveltuu erinomaisesti esim. matkalentokoulutukseen useamman lento-oppilaan kanssa. Käytämme omaa ”pikku-Piperiamme” IFR lentokoulutukseen. Vaikka kone itsessään on toki retro, ei kannata antaa ulkonäon hämätä. Koneessa on moderni Garminin avioniikka, joka sisältää mm.  tupla G5, GFC500 autopilotin kahdelle akselille ja GTN sarjan radion joka mahdollistaa jopa LPV lähestymisen lentämisen. Tälllä konseptilla opit kaikki menetelmät mitä modernista IFR -lentämisestä tuleekin tietää.

CESSNA 172 SKYHAWK

Nelipaikkainen Cessna 172 Skylane on Cessnan suosituin malli. Lentokone soveltuu erinoimaisesti mm. vesi- ja peruslentokoulutukseen.

CESSNA 185 SKYWAGON

Kuusipaikkainen Cessna 185 soveltuu erinomaisesti vesilentokoulutukseen.

CESSNA 208 CARAVAN

Potkuriturbiinilla varustettua Cessna Caravania käytämme CESSNA-SET luokkakelpuutuskoulutukseen.

CESSNA 150 AEROBAT

Käytössämme on Cessna 150 Aerobat, jota käytetään taitolentokoulutuksessa.

Aloita lentäminen Blue Skies Pilot Academyssa

Laadukas koulutuksemme mahdollistaa pääsyn tavoitteeseesi! Oli tavoitteenasi sitten harrastelentäminen tai ammatti liikennelentokoneen ohjaimissa, meillä pääset alkuun. PPL Lupakirja tarjoaakin hyvän lähtökohdan sekä harrastelentämiselle että ensi askeleeksi ammattiin. Jos siis tavoitteet myöhemmin siirtyvät korkeammalle, hyvitetään PPL lupakirjalla lennetty lentoaika siirryttäessä kohti ammattilentäjän lupakirjoja. PPL onkin modulaarisen koulutuksen kulmakivi ja ponnahduslauta kohti lentäjän ammattia.

Yksityislentäjän

lupakirja PPL(A)

 

Kevyiden ilma-

alusten lupakirja

LAPL(A) 

Ansiolentäjän lupakirja CPL(A)

 

Löydä mahdollisuutesi ja kehitä osaamistasi lentäjänä

Meillä voit opiskella yksityislentäjän lupakirjan (PPL) ja kevyiden lentokoneiden lupakirjan (LAPL) lisäksi muitakin kursseja. Koulutustarjonnastamme löydät muun muassa erilaisia lennonopettajakelpuutuksia, kuten FI(A) ja CRI(A) maa- ja vesikoneita varten sekä vesilentokelpuutuksen. Tutustu tarjontaamme ja kysy henkilöstöltämme lisää!

Kilpailukykyiset ja edulliset hinnat

Suomen laajin koulutusvalikoima

Opiskele missä ja milloin tahansa

Keskustele kanssamme

Ota meihin yhteyttä – olemme täällä sinua varten ja vastaamme mielellämme sinua kiinnostaviin kysymyksiin. Henkilökuntamme on valmiina palvelemaan sinua.

BSA Logo.