Blue Skies Lentokoulu

Blue Skies Pilot Academy tarjoaa sinulle Suomen laajimman ja monipuolisimman valikoiman hankkia lentolupakirja tai lisäkoulutusta kilpailukykyiseen hintaan. Koulutuksemme täyttää Euroopan lentoturvallisuusvirasto EASA:n vaatimukset ja ATO-lentokoulutusorganisaatiohyväksyntä ylittää koulutuksen kokonaisvaltaisen viranomaistahon asettaman vaatimustason. Modulaarinen rakenne mahdollistaa joustavan opiskelun. Lentolupakirjan teoriaopintoja on mahdollista suorittaa myös etänä.

Henkilöstömme ammattitaito, raudanluja osaaminen ja tahto palvella takaavat, että astut onnistuneesti sisään tavoitteeseesi!

Tutustu hinnastoon

Hanki lentolupakirja

Oli tavoitteenasi hankkia lentolupakirja harrastelentämiseen tai ammatti liikennelentokoneen ohjaimissa, meillä pääset alkuun. Perusvaatimuksena lentolupakirjalle on 16-vuoden ikä ja ilmailulääkärintodistus. PPL-lupakirja tarjoaa hyvän lähtökohdan. Jos siis tavoitteet myöhemmin siirtyvät korkeammalle, hyvitetään PPL-lupakirjalla lennetty lentoaika siirryttäessä kohti ammattilentäjän lupakirjoja. PPL onkin modulaarisen koulutuksen kulmakivi ja ponnahduslauta kohti lentäjän ammattia.

Täydennä lentolupakirjaasi

Varmistamme lennonopetuksen korkean laadun ja Suomen laajimmat koulutusmahdollisuudet kokeneimpien opettajien opastuksella. Lentokoulustamme valmistuu erinomaisilla taidoilla varustettuja pilotteja, joille kaikki ilmailun jatkomahdollisuudet ovat avoinna. Meillä voit helposti täydentää osaamistasi erilaisilla kelpuutuksilla ja kursseilla.

Lennonopettajaksi

Ammattilentäjäksi