Talvilentokurssi - Elämyksellinen talvilentokoulutus!

Elämyksellinen ja opettavainen talvilentokurssi keskellä Suomen kauneinta talvea tarjoaa oppeja talvilentämiseen liittyen sekä hauskoja aktiviteetteja harrastelentäjälle aktiivisen talviloman viettoon. Opi lentämään lumen ja jään hankaloittamissa olosuhteissa Blue Skies Pilot Academyn kolmen päivän pituisella talvilentokurssilla, nauti kauniin valkeista maisemista yläilmoista käsin, herkuttele hyvällä ruoalla ja rentoudu mukavan talvipäivän päätteeksi Hotelli Tallukassa. Matkan täydentää hauskat talviaktiviteetit, joista voit nauttia omien mieltymystesi mukaan. Lähde vaikka laskettelemaan, lumikenkäilemään tai kokeile moottorikelkkailua.

Kokoa yhteen innokas harrastelentäjien joukko, lähde matkaan yksin tai nauti lentämisentäyteisestä lomasta yhdessä perheen kanssa. Perheenjäsenet ovat tervetulleita mukaan nauttimaan lentokonekyydistä veloituksetta. Talvilentokurssi, talviaktiviteetit ja majoitus ovat räätälöitävissä juuri toiveidenne ja tarpeidenne mukaan.

Talvilentokurssi

 Nouse ilmaan lumen ja jään yläpuolelle

Koe Suomen upea talvi sekä kauniit maisemat yläilmoista käsin nousemalla lentoon kirkkaalle taivaalle, lumen ja jään yläpuolelle. Pimeän tullen saatat lentää revontulien joukossa tai halutessasi voit kokeilla, miltä tuntuu suksilentokoneen ohjaimissa. Ainutlaatuisen lentoelämyksen lisäksi kartutat lentotaitojasi kokeneen henkilökuntamme opeissa, opit tärkeitä taitoja sekä hankit itsevarmuutta kylmissä ja muuttuvissa sääolosuhteissa toimimiseen. Huomioithan, että talvilentokurssille osallistuaksesi sinun tulee omistaa LAPL(A)- tai PPL(A)-lupakirja.

Blue Skies Pilot Academyn talvilentokurssi sisältää kolme tuntia lentoaikaa talvisissa sääolosuhteissa. Lennot suoritetaan Lahti-Vesivehmaan lumiselta lentokentältä. Lentokenttä sijaitsee vain reilun tunnin ajomatkan päässä pääkaupungin sykkeestä. Lisäksi talvilentokurssi sisältää kaksi tuntia teoriaopetusta talvilentämiseen liittyen. Teoriaosuudessa perehdytään talvilentämisen haasteisiin sekä turvallisuuteen.

Kurssin sisältö

  • 3 tuntia lentoaikaa
  • 2 tuntia teoriaa

Hinta 999 €

Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan

Majoitu Hotelli Tallukassa

Mukavaa majoitusta ja rentouttavaa hemmottelua

Hotelli Tallukka tarjoaa Blue Skies Pilot Academyn talvilentokurssin osallistujille viihtyisän täydenpalvelun hotellimajoituksen lähellä Lahti-Vesivehmaan lentokenttää. Hyvin varusteltujen huoneiden lisäksi aamiainen, lounas ja päivällinen sekä saunan, allasosaston ja kuntosalin käyttö sisältyvät majoituksen hintaan. Lentokenttäkuljetukset järjestyvät myös helposti Hotelli Tallukan kautta.

Majoituspakettiin sisältyy

  • 3 vuorokauden majoitus
  • 3 x Aamiainen, 2 x lounas ja 3 x päivällinen
  • Saunan, allasosaston ja kuntosalin käyttö
  • Yksi ohjelma kodassa sekä iltapala juomineen
  • Sisäänpääsy perjantai- ja lauantaitansseihin

2 hengen Superior huone 455 €/ hlö/ 3 vrk
1 hengen huoneen lisämaksu 60€/ vrk

Tutustu majoituspakettiin

Tallukka.fi

Kokeile talviaktiviteetteja

Tekemistä jokaiseen makuun

Koe pimeällä taivaalla välkehtivät revontulet, pulahda saunasta virkistävään avantoon tai lähde lumikenkäilemään jäiselle järvenselälle. Lentämisen vastapainoksi tarjolla on runsaasti hauskoja talviaktiviteetteja sekä erilaisia palveluita moneen makuun. Hiihto, laskettelu, lumikenkäily, moottorikelkkailu ja muut hauskat talviaktiviteetit järjestyvät lähellä Hotelli Tallukkaa, Himoksen talviurheilukeskuksessa. Hetki rauhallisempaan rentoutumiseen löytyy puolestaan Hotelli Tallukan allasosastolta. Loistavat ostosmahdollisuudet ovat vain puolen tunnin ajomatkan päästä.

Yhdistä matkaasi toiveidenne mukaiset aktiviteetit ja täydennä loma ainutlaatuiseksi elämykseksi. Kuljetukset hoituvat kätevästi Hotelli Tallukan kautta.

Tallukka.fi

Blue Skies Pilot Academy - Suomen monipuolisin lentokoulu

Blue Skies Aviation Oy on vuonna 2009 perustettu lentokoulu. Blue Skies Pilot Academy kehittää suomalaista ilmailua tarjoamalla korkealaatuista koulutusta kilpailukykyiseen hintaan. Tavoitteemme on kouluttaa osaavia, valveutuneita sekä hyvän ja turvallisen ilmailutavan omaavia lentäjiä toimien samalla yleisen ilmailutietämyksen ja turvallisuuskulttuurin edistäjinä. Koulutustoimintamme painopiste sijoittuu Asikkalassa sijaitsevan Lahti-Vesivehmaan lentopaikan yhteyteen, joka toimii myös yhtiömme kotipaikkana.

Henkilökohtainen, välitön ja joustava palvelumme takaavat laadukkaan koulutuksen. Koulutuksemme täyttää Euroopan turvallisuusvirasto EASA:n vaatimukset ja ATO-lentokoulutusorganisaatiohyväksyntä ylittää koulutuksen kokonaisvaltaisen viranomaisten asettaman vaatimustason.

Lue lisää

Yhteystiedot

iro Viita
Liiketoimintajohtaja / koulutussuunnittelu

050 4925 032
iiro.viita@blueskies.fi